Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/medi3369/domains/huidverzorging-online.nl/public_html/includes/function.php on line 347

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/medi3369/domains/huidverzorging-online.nl/public_html/includes/function.php on line 347
5x huidverzorging tips | Huidverzorging-online.nl
5x huidverzorging tips

5x huidverzorging tips

Wil je je huid beter verzorgen of ben je benieuwd hoe je je huid het beste verzorgt? Hieronder lees je 5 huidverzorging tips die helpen bij een goede huidverzorging.

1. Reinig altijd je gezicht voordat je gaat slapen

Niet alleen 's avonds, maar ook 's ochtends is het belangrijk om je gezicht goed te reinigen. Wanneer je je gezicht 's ochtends goed reinigt zorgt dat er voor dat het huidverzorgingsproduct dat je gaat aanbrengen extra goed wordt opgenomen in je huid en het verwijdert achtergebleven make-up resten. Daarnaast is het ook erg belangrijk om 's avonds je huid goed te reinigen om te voorkomen dat je poriën verstopt raken.

2. Gebruik een dagcrème met SPF

Ook al ga je niet langdurig in de zon zitten, je huid komt altijd in aanmerking met uv-stralen van de zon. Het is daarom aan te raden om altijd een dagcrème met SPF te gebruiken om tekenen van (vroegtijdige) huidveroudering te voorkomen.

3. Ga nooit met make-up op slapen

's Nachts wordt je huid hersteld en make-up gaat dit herstelproces tegen. Zorg er daarom voor dat je áltijd je make-up eraf haalt voordat je gaat slapen.

4. Blijf niet te lang in de zon

Zonnestralen versnellen het verouderingsproces en vooral rond het middaguur hebben de uv-stralingen negatieve effecten op je huid. Blijf je toch langdurig in de zon? Gebruik dan een goede zonnebrand met de juiste factor voor jouw huid om je huid te beschermen tegen de zon.

5. Gebruik producten die goed werken voor jouw type huid

Wanneer je producten gebruikt die passen bij jouw huid(problemen), krijgt je huid de juiste ondersteuning die het nodig heeft.

Bekijk hier het assortiment van De Online Drogist:

Terug naar overzicht
Fijne lijntjes en rimpelsAcneIngegroeide harenGestreste huid PsoriasisRijpe / slappe huid Verschillende huidtypenLittekensAcne bestrijdenEczeem
huidverzorging-online.nl 2024 | Sitemap Privacy & Disclaimer | Huidverzorging media |